• Senex

Tartozékok, kiegészítők

Mikroprocesszoros irányítóegység (AQC Basic)Mikroprocesszoros irányítóegység (AQC Basic)

A szennyvíztisztító időbeli irányítását, az üzemeltetés egyszerűségét, üzemköltségek csökkentését és nem utolsósorban a szennyvíztisztítás minőségét emeli a mikroprocesszoros irányítóegység. A MIE tíz, előre beállított programot tartalmaz, amelyek a légfúvó napi üzemelési idejének hosszában és az egyes ki-be kapcsolások időtartamában különböznek egymástól.
Az irányítóegység elhelyezhető a légfúvó aknájában, vagy esetleg a garázsban, pincében, egyéb helységben is. 

Légfúvó akna

Az akna méretei: átmérő 60 cm, magasság 40 cmLégfúvó aknaA légfúvót a víztisztítón kívül kell elhelyezni. A membrános légfúvó elhelyezhető a szennyvíztisztító mellett levő légfúvó aknában vagy maximum 5 méterre a szennyvíztisztítótól (garázs, fészer, stb.) beázásmentes helyen.
Ha nincs a légfúvó telepítésére 5 m-en belül lehetőség, akkor a telepítés a reaktor mellett történik műanyag légfúvó aknában.
A légfúvó az aknában könnyen hozzáférhető, ellenőrizhető és szervizelhető. Újdonság az akna zárhatósága a gyermekek biztonsága érdekében.
Az akna méretei: átmérő 60 cm, magasság 40 cm

Kiegészítők: Tisztított víz gyűjtő tartályok

Kiegészítők: Tisztított víz gyűjtő tartályokEz a szennyvíztisztító után elhelyezett tartály a tisztított szennyvíz felfogására szolgál. A tisztított szennyvíz a továbbiakban felhasználható gyökérzónás öntözésre.
A tartályok több méretben készülnek 0,5 m3 -től 6,2 m3 -ig, az ügyfél kívánsága alapján. Alapkivitelezésben ez egy teljes egészében műanyag tartály UV stabil fedővel és befolyócsővel.
Minden egyes aknához rendelhető átemelő szivattyú úszókapcsolóval, nyomócsővel és elosztócsővel.

Annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb tartályt ki tudja választani, kérjük tekintse meg tartálykínálatunkat részletesebben a Föld alatti műanyag tartályok menüpontban

Kiegészítők: 
Magasító

Amennyiben a szennyvíztisztító lehelyezésénél a terepszint és a befolyó cső alja közötti szint több mint 50 cm akkor a szükséges gödörmélység a különbözettel nő és magasítót kell használni.

Karbantartó készlet

Tartalmaz minden olyan eszközt, ami a házi szennyvíztisztítók rendszeres karbantartásánál és üzemeltetésénél szükséges.

A készlet tartalma

A készlet tartalma:

  • Teleszkópos rúd - egy hosszirányban állítható rúd, amelynek végére tisztító kefét vagy mintavevőedényt lehet illeszteni.
  • Tisztító kefe - a teleszkopópos rúdra szerelhető, a tisztító belső tere (oldalfal, belsőfalak) tisztítására használandó
  • Teleszkópos hálószita - a nemkívánt tárgyak (zsírcsomók, ételmaradékok) eltávolítására szolgál
  • Iszapmintavevő edény- a teleszkópos rúdra erősíthető, az eleven iszap minta vételére használandó
  • Mérőhenger - az eleven iszapkoncentráció meghatározására használható
  • Védőkesztyű - a karbantartó eszközök használatakor alkalmazzuk

 

 

Kötelezettség nélküli árajánlat a szennyvíztisztítóra


Top