Miért Aquatec AT kistisztító |             Árajánlatkérés | Kapcsolat

Cégünkről

A SENEX Kft. 1990-ben alakult gazdasági társaság. Cégünk az elmúlt években számos kis-, közép- és nagyvállalat, valamint önkormányzat, intézmény és egyéb szervezet környezeti problémáinak megoldását segítette. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink többsége hosszú évek óta, visszatérően választja a SENEX Kft. szolgáltatásait környezetvédelemmel kapcsolatos feladatainak támogatására.Részletesen ld. a Képek/Referenciák  menüpont alatt.

Cégünkről részletesen az alábbi linken keresztül tájékozódhat ►senex.hu


Szakmai felkészültségünk, a hazai és nemzetközi környezetvédelmi szabályozás és gyakorlat terén szerzett tapasztalatunk, a cég technikai háttere és munkatársainak lelkiismeretes és alapos munkája garanciát jelent feladataink magas színvonalú teljesítésére.

A SENEX Kft. az ESZKE (Egyedi Szennyvízkezelési Munkacsoport) egyik alapító tagja. Az ESZKE Munkacsoport tagjaként, szoros kapcsolatot tart fenn a Vidékfejlesztési Minisztériummal (korábban a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériummal), részt vesz az egyedi szennyvíztisztító kisberendezések jogszabályi hátterének alakításában. Cégünk a Polyduct Zrt-vel együttműködve egyedi biológiai szennyvízkezelő berendezések telepítésével megvalósította Zala megye területén az első magyarországi faluprojektet.

A SENEX Kft.

  • az Aquatec AT biológiai szennyvíztisztító kisberendezések kizárólagos magyarországi forgalmazója;
  • Valamennyi környezeti elemet illetően rendelkezik a Magyar Mérnöki Kamara által kiadott szakértői engedéllyel.
  • az Európai Unió által hivatalosan nyilvántartott környezeti auditor cég;
  • tevékenységét az ISO 9001 irányelvek alapján kiépített minőségbiztosítási rendszer előírásai szerint végzi;
  • MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabvány valamint a NAR -19-IV szabályzatnak megfelelően akkreditált mintavevő szervezet;